folder Filed in Fundamental, Persuasion
130 Cara Tarik Trafik Gaya Appsumo
By Wan Yusof Wan Jeffery comment 0 Comments access_time 1 min read

“Camne nak buat, aku dah buat FB Ads, tapi sales takde”

Ada kawan bertanya. Ini perkara biasa. Hatta kalau kita buka kedai tepi jalan pun belum tentu ada pelanggan.

“Ramai ke visitors?” tanya saya.

“Tak pasti lah” balas kawan.

Ini masalahnya sebenarnya. Jualan kita berkadar lansung dengan jumlah trafik yang masuk ke website. Semakin tinggi jumlah trafik, semakin tinggi peluang kita menjual.

“Jadi aku nak buat macam mana?..nak kena update blog setiap hari?” tanya kawan saya lagi.

Tidak perlu. Apa yang perlu anda lakukan adalah tulis artikel yang betul-betul berkualiti. Buangkan minda menjual. Tambah nilai pada manusia. Kemudian fokus kepada mempromosikan konten anda itu. InsyaAllah menjadi.

“Ada lagi?”

Kalau nak lagi, ini ada 130 cara tarik trafik ke website kita yang disediakan oleh Appsumo, saya kompilasikan dalam bentuk PDF.

Klik sini untuk muat turun.

appsumo trafik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cancel Post Comment