Ecommerce Mastermind

Adakah anda mempunyai Ecommerce (wordpress based)?
Adakah jualan di website Ecommerce tidak menjadi?
Walaupun sudah buat macam-macam cara…

Kecewa?

Usah berduka. Saya kongsikan kisah benar ini.

3 tahun yang lalu, saya ada buat satu website. Fully ecom.
Tak tidur malam dua hari. Upload produk.

Kemudian saya launch. Excited giler.

Minit pertama, jualan 0.
Minit kedua, jualan 0.
Minit ketiga, jualan 0.

Tekan banyak kali refresh pun macam tu la jugak.

Kecewa.

Kemudian saya buat satu azam.
Nak belajar sampai pandai.
Nak buat sampai dapat.

Flash back. Itu kisah 3 tahun dulu.

Sekarang?

Saya ada handle beberapa website ecommerce.
Kesemua website ini kita launch dari ZERO.

Saya share dua kisah.

Website 1 niche fesyen.

Website ini kita susun atur pelan launching.
Gunakan strategi The Golden 1000.
Iklan FB guna kaedah The 5 Magnificent Steps.

Hasilnya.

Website 2 niche gadget.

Ini mencabar. Al-maklumlah kebanyakkan orang buka Shopee atau Lazada.
Jadi bagaimana nak kalah big players?

Jadi kali ini saya gunakan sekali lagi strategi The Golden 1000.
Dan guna kaedah iklan The 5 Magnificent Steps.

Alhamdulillah. Order masuk mencurah-curah.

Adakah perkara ini jadi sekelip mata?

Tidak!

Saya ambil masa 3 tahun pergi belajar.
Cuba, tak berjaya. Cuba, tak berjaya. Cuba, tak berjaya.

Pengalaman dan harga yang perlu dibayar tidak murah.

Sekarang saya ingin tanya anda.

Adakah anda mengalami masalah yang sama seperti yang saya hadapi?

Adakah website anda jualannya tak bergerak atau sedang jatuh menjunam?

Adakah anda dah buntu fikir cara apa berkesan?

YA! Teruskan membaca.

Mahukah anda ketahui cara langkah demi langkah bagaimana merancang strategi buat jualan ecommerce dengan tepat?

Mahukah anda kuasai strategi The Golden 1000 dan The 5 Magnificent Steps?

Mahukan anda saksikan sendiri order masuk tanpa henti?

InsyaAllah saya akan kongsikan kesemua ini dalam satu kumpulan khas.
Saya namakan The Ecommerce Mastermind (TEM).

Dalam group ini saya akan share apa dan bagaimana untuk membina sebuah website ecommerce yang boleh menghasilkan jualan.

AMARAN: Tidak ada overnight success. Perlu buat sampai dapat.


Previous page Next page